Retourneren

U heeft het recht de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om de bestelde artikelen retour te sturen, u krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. De kosten voor de retourzending van u thuis naar Mystical Forests zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient u het product/de producten met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking onbeschadigd naar ons terug te sturen.

Bij retournering van de gehele bestelling zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour) aan u worden teruggestort, mits de artikelen in goede orde zijn ontvangen.

Indien u artikelen retour stuurt, stel ons hier dan van tevoren van op de hoogte door een e-mailbericht te sturen naar info@mysticalforests.com, door het contactformulier in te vullen of door gebruik te maken van ons retourformulier.

Nadat wij uw retour hebben bevestigd, kunt u de artikelen retour sturen naar:

Mystical Forests
Graaf Lodewijkstraat 35
2415 AP Nieuwerbrug

© 2014 - 2024 Mystical Forests | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel