Bij Mystical Forests kunt u terecht voor heel veel mini glazen flesjes en potjes, bijzondere glazen sieraden en een leuk assortiment miniaturen voor poppenhuizen.

Kijkt u rustig rond op de website, regelmatig zal ik nieuwe miniaturen aan de webwinkel toevoegen. Wanneer u vragen of speciale wensen heeft, neemt u dan gerust contact op met info@mysticalforests.com of via het contactformulier!

Ik wens u veel snuffelplezier!!

Groetjes, Tanya

 

Mystical Forests is een webwinkel gespecialiseerd in kleine glazen flesjes en potjes, verder vindt u bij ons verschillende miniaturen voor poppenhuizen. De website is ontstaan vanuit mijn liefde voor knutselen en freubelen, een deel van de artikelen die u in de categorie poppenhuizen kunt vinden zijn dan ook met veel plezier door mij met de hand gemaakt! Daarnaast heb ik het assortiment glazen flesjes en potjes steeds verder uitgebreid, al bijna 100 verschillende.

Op bestelling
Ik maak ook miniaturen op bestelling. Wanneer u speciale wensen heeft of op zoek bent naar een miniatuur met specifieke afmetingen, neemt u dan gerust contact met mij op! U krijgt altijd eerst een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Op de beurs gezien
Nog lang niet alles wat ik bij me had op de verschillende beurzen staat op de site. Dus als u tijdens de beurs iets gezien heeft, kunt u mij hierover altijd mailen!

e-mail adres: info@mysticalforests.com

© 2014 - 2024 Mystical Forests | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel