Betaalmethoden

Om uw bestelling te betalen, kunt u gebruik maken van onderstaande betaalmethoden. Tijdens het bestelproces kunt u hieruit een keuze maken.

Vooruitbetalen
Wanneer u kiest voor vooruit betalen, kunt u het totaalbedrag van uw bestelling overmaken naar rekeningnummer: NL63 INGB 0006 9108 15 tnv Mystical Forests te Nieuwerbrug, onder vermelding van uw ordernummer. Indien het factuurbedrag niet binnen 14 dagen na factuurdatum is voldaan, dan vervalt automatisch de bestelling. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Paypal
Bij betaling via Paypal wordt u na het bevestigen van de bestelling doorgestuurd naar de beveiligde website van Paypal om uw betaling te voldoen. Voor deze betaalmethode worden extra kosten in rekening gebracht: €0,35 + 3,4% van het totaalbedrag van uw bestelling. Deze kosten worden getoond tijdens het bestelproces.

iDEAL
Bij betaling via iDEAL wordt u na het bevestigen van de bestelling doorgestuurd naar de beveiligde iDEAL omgeving van uw eigen bank om de betaling te voldoen. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Betalen bij afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen op een van de beurzen waar wij aanwezig zijn. U betaalt dan op de beurs, op het moment dat u uw bestelling afhaalt. U betaalt hiervoor geen extra kosten en ook geen verzendkosten.
 

© 2014 - 2024 Mystical Forests | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel